Veelgestelde vragen

Zwangere Guy Fally Ipupa

NIEUWSBRIEF

Hoe schrijf ik mij uit voor de nieuwsbrief? 
Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan je doen door onderaan in de footer van de nieuwsbrief op ‘unsubscribe’ of ‘uitschrijven’ te klikken.

Hoe vaak ga ik de nieuwsbrief ontvangen?
Tweewekelijks ontvang je de Ohlalala-nieuwsbrief.

WEBSHOP 

Ik kan mij niet meer inloggen in de webshop, wat doe ik?
Als het niet lukt om in te loggen, probeer dan eerst eens om je wachtwoord te resetten door op de ‘wachtwoord vergeten’-link te klikken via de inlogpagina. Wanneer je dat doet, krijg je een e-mail om je wachtwoord aan te passen. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met Ohlalala via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Probeer eens om je wachtwoord te resetten door op de ‘wachtwoord vergeten’-link te klikken (op de inlogpagina). Wanneer je dat doet, krijg je een e-mail om je wachtwoord aan te passen.

Hoe plaats ik een bestelling?
Je kan bestellen via onze website shop.ohlalala.be.

Hoe werkt het bestellen via de websites?
Bij je eerste order in onze webshop moet je je eenmalig registreren. Je kan zaken als lever- of factuuradres eenvoudig aanpassen. Als bedrijf vul je ook steeds je btw-nummer in.
Nadat je een bestelling geplaatst hebt via de website ontvang je een automatisch gegenereerde bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

Kan ik bestellen vanuit het buitenland?
Momenteel kan je via de website alleen orders plaatsen met verzending binnen België en Nederland. Hoe je dat doet, lees je bij ‘Hoe werkt het bestellen via de websites?’.

Ik heb een bestelling geplaatst, wanneer ontvang ik bevestiging per mail?
Vrijwel meteen krijg je een e-mail met de bevestiging van je bestelling. Indien deze niet in je inbox staat, controleer dan je spamfolder.

Is de levertijd bindend?
De door Ohlalala opgegeven levertijd wordt zo veel mogelijk nagekomen, maar is niet bindend. Het overschrijden van de levertijd geeft de opdrachtgever of afnemer niet het recht om af te zien van zijn verplichtingen uit de overeenkomst. De opdrachtgever of afnemer heeft geen recht op een schadevergoeding.  

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Bij beschikbaarheid van het artikel mag je rekenen op maximaal 2 à 3 werkdagen. In drukke periodes kan dit oplopen tot 5 werkdagen. 

Hoe worden de prijzen op de website weergegeven?
Al onze prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij bij een tijdelijke actie en/of anders vermeld. De prijs die je te zien krijgt bij het afrekenen van de bestelling is echter inclusief btw en transportkosten.

Ik kan mijn betaling niet doorvoeren, wat doe ik? 
Lukt het niet om je betaling af te ronden? Neem dan contact op met Ohlalala via het contactformulier.

Hoe worden betalingen verwerkt?
Wij maken gebruik van Shopify Payments om onze betalingen af te handelen. Alle producten, met uitzondering van het abonnement, kunnen met kredietkaart of Bancontant aangekocht worden. Het abonnement kan wegens automatische verlenging enkel met kredietkaart betaald worden. Voor meer info over onze betalingen kan je terecht op onze algemene voorwaarden.

ABONNEMENT 

Hoe kan ik mijn abonnement na een jaar stopzetten? 
Indien u voor het einde van uw jaartermijn uw abonnement annuleert via jouw account, wordt de automatische betaling stopgezet. Indien u te laat annuleert, betalen wij u graag terug.

Welk nummer van het magazine ontvang ik als eerste bij de aankoop van een abonnement?
Bij de aankoop van uw abonnement ontvangt u het meest recente nummer dat op dat moment in de winkel verkrijgbaar is. U ontvangt deze meteen en hoeft niet te wachten tot het volgende nummer uit is. Houd hier dus rekening mee als u al een magazine in de winkel heeft aangekocht. De magazines komen 4 keer per jaar uit. In 2022 zal dit zijn vanaf begin mei, eind juni, eind september en eind december.

GDPR EN PRIVACY

Hoe worden mijn gegevens verwerkt?
Bij Ohlalala maken veiligheid en privacy deel uit van alles wat we doen. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om te verzekeren dat uw gegevens veilig zijn en alleen gebruikt worden voor de reden die u ons heeft gegeven.

KLACHTEN 

Wat doe ik als ik algemene klachten of vragen heb?
Vind je je vraag niet onmiddellijk terug en wil je ons iets melden? Neem dan contact op via het Ohlalala-contactformulier.

Wat doe ik als ik een klacht heb over de levering?
Klachten of bemerking over de levering moet je schriftelijk melden binnen de 3 werkdagen op de contactpagina.